Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade primio predstavnike kompanije CRBS: Kineska strana finalizovala proceduru za Ugovor o autoputu

Objavljeno: 17.09.2014. 03:59 Autor: Biro za odnose s javnošću

Video: Predsjednik Vlade Milo Đukanović razgovarao sa predstavnicima kineske kompanije CRBS - kadrovi

BiroPredsjednik Vlade Milo Đukanović primio je večeras predstavnike kineske kompanije CRBS, izvođača radova na izgradnji dionice autoputa Bar – Boljare.

Predstavnici CRBS-a, sa kojima je ranije potpisan Ugovor o izgradnji autoputa, informisali su predsjednika Vlade da su stvoreni preduslovi za finalizaciju formalne procedure za skoro potpisivanje Ugovora o finansiranju i početak realizacije ovog značajnog projekta. Iskazali su očekivanje da i sa crnogorske strane bude dobijeno zeleno svjetlo kroz parlamentarnu proceduru verifikacije Zakona i Ugovora o autoputu, kako bi radovi mogli da počnu.

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović istakao je da Vlada vjeruje u izvjesnost i uspješnost realizacije projekta koji će stvoriti prostor za naredne faze ovog i buduće infrastrukturene projekte u Crnoj Gori.

Predstavnici CRBS-a su posebno istakli spremnost za angažovanje domaće radne snage i potencijala, kao i da tokom trajanja radova organizuju edukaciju studenata za oblast izgradnje puteva. 


BIRO ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?