Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Milo Đukanović čestitao Dan opštine Nikšić

Objavljeno: 17.09.2014. 16:07 Autor: Biro za odnose s javnošću
Predsjednik Vlade Milo Đukanović uputio je, povodom 18. septembra - Dana opštine Nikšić, čestitku predsjedniku opštine Veselinu Grboviću, predsjednici Skupštine opštine Sonji Nikčević, odbornicima i drugim učesnicima svečane sjednice i svim građanima Nikšića.

„Građani Nikšića ove godine dočekuju svoj praznik sa određenim pozitivnim rezultatima, koji otvaraju realnu nadu za još odlučnije i brže rješavanje nagomilanih problema i posljedica dugotrajuće ekonomske krize, i za blisko bolje dane kakve zaslužuje najveća crnogorska opština sa svojim ljudskim i ukupnim potencijalima. Lokalna uprava koja je danonoćno posvećena tom cilju može i u svojim daljim nastojanjima računati na punu podršku i pomoć Vlade i svih državnih institucija” - naglasio je predsjednik Vlade. 

Konstatujući da je razvojni i ukupno pozitivni trend procesa u Nikšiću uvijek imao značajnog odraza na cijelu Crnu Goru, premijer je istakao da je „tako i danas, kada naša zemlja učvršćuje unutrašnju političku stabilnost, nalazeći se pred novim investicionim zamahom, posvećena regionalnoj saradnji i ispunjavanju obaveza iz evropske agende i pred skorim dobijanjem poziva za članstvo u NATO”.

"Nikšić u svemu tome ima svoje posebno mjesto i ulogu” - naglasio je u čestitki premijer Đukanović.


Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?