Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Projekat Luštica Bay se odvija po planu

Objavljeno: 13.10.2014. 20:51 Autor: Ministarstvo finansija / Biro za odnose s javnošću
Projekat Luštica Bay odvija se planiranom dinamikom, u okviru postavljenih rokova. Privode se kraju radovi na izgradnji apartmanskih zgrada, evidentan je napredak u izgradnji marine, a aktuelni su i pregovori sa svjetski poznatim operaterima, kako bi izgradnja luksuznog hotelskog kompleksa mogla početi u drugoj polovini 2015. godine - izjavio je izvršni direktor kompanije Luštica Development Darren Gibson u razgovoru sa ministrom finansija Radojem Žugićem.

Ministar Žugić je pohvalio partnerski odnos sa renomiranim investitorom i istakao da će Vlada Crne Gore i u narednom periodu, kroz podsticajne mjere, stvarati preduslove za kreiranje predvidivog i stabilnog biznis ambijenta. „Očekujem da će te mjere animirati i privući nove investitore koji će ulagati ne samo u elitni turizam, već i ostale grane privrede u kojima Crna Gora raspolaže značajnim resursima” rekao je Žugić. 

Dogovoreno je redovno izvještavanje o izgradnji luksuznog turističkog kompleksa Luštica Bay, kao i jačanje saradnje na svim poljima koja mogu ubrzati proces uspješne finalizacije projekta.


Ministarstvo finansija / Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?