Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Branimir Gvozdenović na Ministarskom sastanku u Tirani

Objavljeno: 21.10.2014. 20:05 Autor: MINISTARSTVO ODRŽIVOG RAZVOJA I TURIZMA
biro„Strateški cilj razvoja turizma u Crnoj Gori je da se, na svjetskoj turističkoj mapi, Crna Gora pozicionira kao turistička destinacija sa kvalitetnim, cjelogodišnjim i diverzifikovanim turističkim proizvodom, kazao je ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, u utorak na okruglom stolu odražanim u Tirani pod nazivom „Uloga Vlada u upravljanju sezonalnošću u turizmu“. Ministar Gvozdenović je tom prilikom dodao da smo u Crnoj Gori, s obzirom na posvećenost održivom razvoju turizma, svjesni potrebe za stvaranje preduslova kako bi turistička ponuda bila atraktivna za turiste tokom čitave godine. Istakao je da u rješavanju problema „sezonalnosti“ ključnu ulogu imaju državni i lokalni organi vlasti.

Ministar Gvozdenović se sastao sa ministarkom urbanog razvoja i turizma Albanije Eglantinom Đermeni i generalnim sekretarom Svjetske turističke organizacije UNWTO-a Talebom Rifaijem na čiji je poziv prisustvovao skupu.

Na okruglom stolu učestvovali još su ministri i prestavnici turističke privrede Švajcarske, Portugala, Grčke, Mađarske, Rumunije, Turske, San Marina, Litvanije i Makedonije.

MINISTARSTVO ODRŽIVOG RAZVOJA I TURIZMA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?