Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Beograd: Potpredsjednik Lukšić i ministar Kavarić učestvovali na Zapadno-balkanskoj konferenciji

Objavljeno: 24.10.2014. 00:00 Autor: Biro

Crnogorska delegacija, koju predvodi potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić učestvovala je danas na Zapadno-balkanskoj konferenciji koja se održava u Beogradu na temu: „Ekonomsko upravljanje i povezivanje“. U delegaciji je i ministar ekonomije Vladimir Kavarić.

Potpredsjednik Lukšić govorio je u okviru sesije: “Bolje ekonomsko upravljanje kroz nacionalne programe ekonomskih reformi” u kojoj je bilo riječi o makro-ekonomskim i fiskalnim programima, strukturalnim reformama i programima konkurentnosti, kao i o Strategiji “Jugoistočna Evropa 2020”, dok je zajedno sa ministrom ekonomije Kavarićem govorio u okviru sesije “Unapređenje povezivanja u okviru Regiona i sa Evropskom unijom” na kojoj su održane prezentacije o konkretnim projektima saradnje iz oblasti transporta i energetike, definisan zajednički pristup Zapadnog Balkana kroz Nacionalne investicione komitete, kao i saradnja kroz Zapadno-balkanski investicioni okvir.

Beograd: Izjava potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova i evropskih integracija Igora Lukšića nakon Zapadno-balkanske konferencije

 
Biro za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?