Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Milo Đukanović čestitao Dan opštine Bar

Objavljeno: 23.11.2014. 16:30 Autor: Biro za odnose s javnošću
Predsjednik Vlade Milo Đukanović uputio je, povodom 24. novembra - Dana opštine Bar, čestitku predsjedniku Opštine Zoranu Srzentiću, predsjedniku Skupštine opštine Osmanu Subašiću, odbornicima i drugim učesnicima svečane sjednice i svim građanima Bara.

„Vjerujem da će lokalna uprava iskoristiti svoje prvo obilježavanje ovog značajnog datuma u novoj ulozi da, pored afirmacije dosadašnjih rezultata, definiše ključne zadatke u pravcu iznalaženja najoptimalnijih mogućnosti za valorizaciju ogromnih potencijala kojima Bar raspolaže. Agenda tih obaveza mora biti srazmjerna značaju koji barski kraj ima i u istorijskom, i u savremenom razvoju Crne Gore. I adekvatna komparativnim prednostima koje Bar ima kao primorski i lučki centar, saobraćajno čvorište regionalnog i šireg značaja, i sve poznatija turistička destinacija, sa zaleđem do Skadarskog jezera, pogodnim i za proizvodnju zdrave hrane i druge biznise. Važno mjesto u nizu tih prednosti ima i multietničnost kao istorijska osobenost vašeg kraja“ - navedeno je u čestitki predsjednika Vlade Mila Đukanovića.

Uz uvjerenje da će lokalna uprava timskim radom i racionalnim kadrovskim ekipiranjem uspjeti da odgovori brojnim izazovima, kao i očekivanjima i potrebama građana Bara, dajući time doprinos i ukupnom razvoju i napretku Crne Gore na njenom sigurnom putu ka članstvu u NATO i EU, premijer Đukanović je naglasio da u tim nastojanjima Bar može računati na punu pomoć i podršku Vlade Crne Gore.


BIRO ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?