Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Prezentirano aplikativno rješenje za implementaciju Zakona o biračkom spisku

Objavljeno: 22.01.2015. 22:15 Autor: MUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova izradilo je aplikativno rješenje za implementaciju Zakona o biračkom spisu, koje je na današnjoj konferenciji predstavljeno crnogorskim medijima.

MUPGovoreći na konferenciji, ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević, istakao je da su nadležne službe Ministarstva, u nešto manje od godinu dana, predano radile na implementaciji ovog zakonskog rješenja.

„Obaveze koje je Ministarsto imalo nijesu samo na fonu implementacije Zakona, nego i na fonu jedne šire obaveze koja je prepoznata i kroz godišnje izvještaje Evropske komisije, a to je da svojim radom doprinese jačanju povjerenja u izborni proces“, istakao je ministar Konjević.

Video: Izlaganje ministra Konjevića na prezentaciji aplikativnih rješenja za implementaciju Zakona o biračkom spisku

 

MUPDetaljnu prezentaciju aplikativnog rješenja za implementaciju Zakona o biračkom spisku novinarima je izložila šefica Službe za informacione tehnologije Nataša Starovlah - Knežević.

Video: Izlaganje šefice Službe za informacione tehnologije Nataše Starovlah-Knežević na prezentaciji predstavljanja aplikativnih rješenja za implementaciju Zakona o biračkom spisku

 

 

 MUPNakon prezentacije ministar Konjević odgovarao je na novinarska pitanja.

Video: Odgovori na novinarska pitanja ministra Konjevića nakon predstavljanja aplikativnih rješenja za implementaciju Zakona o biračkom spisku

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?