Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Nacionalni koordinator za NATO razgovarao sa predstavnicima medija

Objavljeno: 30.03.2015. 21:53 Autor: KOMUNIKACIONI TIM SAVJETA ZA ČLANSTVO U NATO
Nacionalni koordinator Vesko Garčević i Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO održali su danas radni doručak sa predstavnicima svih medija u Crnoj Gori.

On je tokom radnog doručka novinare upoznao sa aktivnostima Komunikacionog tima i ostvarenim rezultatima na planu javnog dijaloga o procesu evroatlantskih integracija, ali i najavio predstojeće aktivnosti uz razmjenu mišljenja sa novinarima o ovoj temi.

Ističući značaj dijaloga između onih koji su za i protiv članstva u Alijansi, Garčević je naglasio važnost uključivanja u kampanju svih segmenata društva - nevladinog sektora, akademske i privredne zajednice, osoba iz javnog života.

Nacionalni koordinator je naglasio svoj stav da u debati o NATO, uvijek postoji argument više za NATO, te da u prilog tome govori i činjenica da nijedna država članica NATO nije napustila savez od njegovog osnivanja: "U savremenom svijetu ne postoji bolji model i mi treba da budemo dio tog modela”.

Govoreći o kampanjI koordinator Garčević je kazao da građane prije svega interesuje šta će njima i njihovim porodicama donijeti članstvo u Alijansi, te je na to i usmjerena kampanja - da pokaže da će članstvo donijeti stabilnost, bezbjednost i bolje uslove za ekonomski i društveni prosperitet.

Tokom radnog doručka sa novinarima, Garčević je u interaktivnom dijalogu sa novinarima, odgovorio na njihova brojna pitanja.


KOMUNIKACIONI TIM SAVJETA ZA ČLANSTVO U NATO
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?