Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održana konferencija povodom raspisivanja Konkursa za dodjelu nacionalnih stipendija za izvrsnost

Objavljeno: 27.04.2015. 18:00 Autor: Biro za odnose s javnošću
Ministarstvo nauke i Ministarstvo prosvjete održlo je danas, 27. aprila 2015. godine, Konferenciju za medije povodom raspisivanja Konkursa za dodjelu nacionalnih stipendija za izvrsnost (stipendije za magistarske, doktorske i postdoktorske studije), u vrijednosti od 1.260.000 eura.

Na konferenciji su govorili generalna direktorica Direktorata za visoko obrazovanje Mubera Kurpejović i direktor INVO projekta i pomoćnik ministra nauke mr Darko Perušić, dok je prezentaciju Nacionalnog programa stipendiranja izložio projektni menadžer INVO projekta Saša Ivanović.

    

Video: Izlaganje generalne direktorice Direktorata za visoko obrazovanje Mubere Kurpejović na konferenciji povodom raspisivanja Konkursa za dodjelu nacionalnih stipendija za izvrsnost

Video: Izlaganje projektnog menadžers INVO projekta Saše Ivanovića na konferenciji povodom raspisivanja Konkursa za dodjelu nacionalnih stipendija za izvrsnost 

 

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?