Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Razgovori Đukanović - Aderholt: Puna podrška integraciji Crne Gore u NATO

Objavljeno: 26.05.2015. 22:52 Autor: Biro za odnose s javnošću

BiroPredsjednik Vlade Milo Đukanović primio je danas člana Kongresa SAD i kopresjedavajućeg Molitvenom doručku naredne godine Roberta Aderholta, koji boravi u Crnoj Gori povodom učešća na tribini o NATO integracijama.

Predsjednik Đukanović zahvalio je članu američkog Kongresa na posvećenosti evro-atlantskoj perspektivi Crne Gore i doprinosu kontinuiranom partnerstvu Crne Gore i Sjedninjenih Američkih Država. „Crna Gora je na stabilnom putu integracija, uspješno realizuje reforme i daje puni doprinos regionalnoj stabilnosti i razvoju“, kazao je Đukanović. Posebno je ukazao na značaj nastavka politike otvorenih vrata, u cilju prevazilaženja višedecenijskog zaostajanja Zapadnog Balkana, učvršćivanja stabilnosti i prosperiteta.

Član Kongresa SAD, gospodin Aderholt iskazao je punu podršku Crnoj Gori na putu integracije u NATO i reformama koje sprovodi. Aderholt je posebno istakao značaj dalje afirmacije evro-atlantskjih vrijednosti, saradnje u regionu sa ciljem dostizanja pune stabilnosti i prosperiteta.

BIRO ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?