Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade čestitao građanima Plava Dan opštine: Vlada će nastaviti da stvara pretpostavke za boljitak svih građana

Objavljeno: 31.07.2015. 02:24 Autor: Služba za odnose s javnošću
Predsjednik Vlade Milo Đukanović čestitao je građanima Plava Dan opštine.

„Proslava Dana opštine prilika je da odamo priznanje građanima Plava za istrajnost i toleranciju na očuvanju multietničkog i multikonfesionalnog sklada, što je u Crnoj Gori prepoznato kao temeljni faktor stabilnosti i svevremena vrijednost. Naša evropska i evroatlantska budućnost predstavlja nadgradnju građanskih i demokratskih tekovina, ali i siguran put u kvalitetniji i bolji život za svakog pojedinca. Zadatak lokalne samouprave je da na takvim temeljima stvori preduslove za ekonomski napredak i otvaranje novih radnih mjesta – navodi se u čestitki predsjednika Vlade upućenoj predsjedniku Opštine Plav Orhanu Šahmanoviću i predsjedniku Skupštine opštine Plav Izetu Hadžimušoviću.

Premijer Đukanović u čestitki navodi da će Vlada nastaviti da pruža značajnu podršku u vidu stvaranja infrastrukturnih i drugih pretpostavki za bolje sjutra, svih građana Plava i cijele Crne Gore.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?