Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade čestitao Dan opštine Plužine: Vlada će biti pouzdan partner demokratski izabranom rukovodstvu Plužina

Objavljeno: 04.08.2015. 01:20 Autor: Služba za odnose s javnošću
Predsjednik Vlade Milo Đukanović čestitao je predsjedniku opštine Plužine Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Milutinu Cicmilu, odbornicima Skupštine opštine i građanima Plužina Dan Opštine.

„Svečane prigode, kakva je danas povodom Dana opštine Plužine, prilika su da se podsjetimo dostignuća koje je Crna Gora ostvarila u svojoj bogatoj istoriji. Naši zajednički napori, u vremenu od obnove nezavisnosti, rezultirali su očuvanjem bezbjednosti i ekonomske stabilnosti u izazovnim vremenima svjetske ekonomske krize. Ponosni smo sudionici i svjedoci stabilnog puta integracije u EU i NATO, jačanja građanskog društva i izgradnje demokratskih institucija. Na takvim osnovama, a uz domaćinsko i odgovorno upravljanje prirodnim resursima, rukovodstvo lokalne samouprave je prioritetno posvećeno stvaranju uslova za bolji kvalitet života građana. Vlada će, uvjeravam vas, biti pouzdan partner demokratski izabranom rukovodstvu Plužina, u vašim naporima u cilju punije valorizacije razvojnih potencijala i dinamičnog razvoja vašeg kraja“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Mila Đukanovića upućenoj predsjedniku opštine Plužine Mijušku Bajagiću i predsjedniku Skupštine opštine Milutinu Cicmilu.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?