Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Milo Đukanović čestitao Dan ustavnosti Republike Slovačke

Objavljeno: 31.08.2015. 15:23 Autor: Služba za odnose s javnošću
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio je, povodom Dana ustavnosti Republike Slovačke, čestitku predsjedniku Vlade te zemlje Robertu Ficu.

„Želim i ovom prilikom da zahvalim vašoj zemlji, Vašoj Vladi i Vama lično, na izuzetnoj podršci i pomoći koju u kontinuitetu pružate Crnoj Gori u procesu evropske i evroatlantske integracije. Time je Republika Slovačka postala sastavni dio naših uspjeha u pregovaračkom procesu sa EU, kao i u intenziviranom i fokusiranom dijalogu sa NATO. Takođe, izuzetno cijenimo i značajnu podršku vaše zemlja evropskoj i evroatlantskoj perspektivi Zapadnog Balkana u cjelini“ - istakao je predsjednik Vlade Crne Gore. 

Premijer Đukanović je podvukao da dvije zemlje razvijaju bilateralne odnose u duhu saradnje koja postoji u integracionim procesima, i koji su snažno ojačani redovnim političkim kontaktima i međusobnim povjerenjem i uvažavanjem.

„Želim da Vas uvjerim da je Vlada Crne Gore do kraja posvećena stalnom unapređenju svestrane saradnje s prijateljskom Slovačkom na svim poljima“ - navedeno je u čestitki predsjednika Vlade Crne Gore Mila Đukanovića.

Služba za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?