Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

U Podgorici održana javna tribina o NATO-u

Objavljeno: 22.09.2015. 01:55 Autor: Služba za odnose s javnošću
U okviru prve faze „V Speaking tour-a”, u Podgorici je u ponedjeljak, 21. septembra 2015. godine, održana javna tribina o NATO-u. 

Na tribini su učestvovali: potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija prof dr. Igor Lukšić; gradonačelnik Glavog grada Slavoljub Stijepović; državni sekretar u Ministarstvu vanjskih i evropskih poslova Republike Slovačke Igor Slobodnik; nacionalni koordinator za NATO Vesko Garčević; ambasadorka SAD Margaret En Uehara; komandant kontingenta VCG u misiji ISAF; filmski režiser i producent Branko Baletić, URA i predsjednica NVO Centar za demokratsku tranziciju i koordinatorka Informativnog centra o evroatlantskim integracijama Milica Kovačević

Tribina u Podgorici je dio prve od tri faze „V Speaking tour-a” kojeg, u šest crnogorskih opština, organizaciju Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO, Višegradska grupa i Ambasada Slovačke u Crnoj Gori, u saradnji sa partnerima iz lokalne samouprave.

 
  
 
   
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?