Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

U Podgorici održana javna tribina „Crna Gora i NATO“

Objavljeno: 03.10.2015. 19:00 Autor: Služba za odnose s javnošću
Savez udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore organizovao je u subotu, 3. oktobra 2015. godine u Podgorici, javnu tribinu „Crna Gora i NATO“.

Na tribini su učestvovali: potpredsjednik Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore, prof.dr Ljubomir Sekulić, predsjednik Svjetske federacije veterana Dan Vigo Bergtun, glavni politički savjetnik predsjednika Vlade Crne Gore Milan Roćen, ambasador Mađarske u Crnoj Gori Kristijan Poša i nacionalni koordinator za NATO, Vesko Garčević.

Događaj koji je realizovan u saradnji sa Komunikacionim timom Savjeta za članstvo u NATO Vlade Crne Gore, okupio je članove Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista iz svih opština u Crnoj Gori, a predstavlja nastavak dijaloga o članstvu Crne Gore u NATO i staviće poseban akcenat na očuvanje i razvoj mira i bezbjednosti u svijetu, te ulogu boračkih organizacija u tom procesu.

  
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?