Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Minhen: Premijer Đukanović razgovarao sa Gunterom Kirhbaumom

Objavljeno: 13.02.2016. 01:43 Autor: Služba za odnose s javnošću

Video: Susret premijera Đukanovića sa predsjednikom odbora za poslove EU Bundestaga Gunterom Krihbaumom - kadrovi

Video: Izjava predsjednika odbora za poslove EU Bundestaga Guntera Krihbauma nakon susreta sa premijerom Đukanovićem

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović učestvuje na Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji, koja je danas počela rad i na kojoj su se tradicionalno okupili visoki zvaničnici iz cijelog svijeta kako bi diskutovali o strateškim globalnim i regionalnim bezbjednosnim pitanjima.

Premijer se tokom Konferencije sastao sa Gunterom Krihbaumom (Gunther Krichbaum), predsjednikom Odbora Bundestaga za poslove EU, koga je upoznao sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori u kontekstu tekućeg parlamentanog dijaloga.

Gunter Krihbaum je pozdravio strateški spoljopolitički pravac razvoja i politiku Vlade Crne Gore, konkretno njenu posvećenost EU i NATO integracijama.

„To je nepovratan proces“ – rekao je Krihbaum i odao priznanje za lični doprinos Premijera takvom kursu Crne Gore. Ponovio je punu spremnost Njemačke i Odbora za poslove EU za dalju podršku evropskom i evroatlantskom putu Crne Gore.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?