Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović čestitao Vaskrs

Objavljeno: 30.04.2016. 16:05 Autor: Služba za odnose s javnošću
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović čestitao je u ime Vlade Crne Gore i svoje lično sveštenstvu i svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovjesti veliki hrišćanski praznik Vaskrs, uz najbolje želje da praznične dane proslave u ljubavi i miru, dijeleći radost sa porodicom i najbližima, sa susjedima i prijateljima, u duhu vjekovnog zajedništva.

„Neka Vaskrs i Vaskršnji blagi dani u sve domove unesu radost i podstaknu na slogu među bližnjima, među ljudima dobre volje, svih vjera i nacija. U danima Vaskrsa, na pragu desetljeća obnove nezavisnosti i milenijuma državnosti, podsjećamo se hrišćanske posvećenosti Svetog Vladimira, Kneza Dukljanskog - crnogorskog vladara, temeljnim vrijednostima zajedništva u različitosti, koje su nam ukazale na put afirmisanja kohezije i stabilnosti kao građanske matrice crnogorskog društva. Oduvijek Crna Gora prepoznaje nacionalnu i vjersku raznolikost kao civilizacijski potencijal i dio svog državnog identiteta, zasnovanog na međusobnom uvažavanju, slobodi, miru, saradnji i toleranciji, poštovanju ljudskih prava i demokratiji“ – navodi se u vaskršnjoj čestitki predsjednika Vlade Crne Gore.

Premijer Milo Đukanović je izrazio uvjerenje da ćemo na temelju jedinstva i uvažavanja, u interesu opšteg dobra nastaviti da zajedno gradimo sigurnu budućnost Crne Gore, na najboljim crnogorskim tradicijama, hrišćanskim i univerzalnim civilizacijskim vrijednostima.

        
SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?