Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Marković primio predsjednika Vrhovnog suda Republike Azerbejdžan Ramiza Rzajeva

Objavljeno: 24.06.2016. 18:12 Autor: Služba za odnose s javnošću
                                                                                                                  
Služba za odnose s javnošćuPotpredsjednik Vlade Duško Marković primio je danas predsjednika Vrhovnog suda Republike Azerbejdžan Ramiza Rzajeva.

Marković je izrazio oficijelnu i ličnu dobrodošlicu i upoznao gospodina Rzajeva sa procesom pristupanja Crne Gore NATO i EU, sa posebnim osvrtom na reformu pravosuđa, vladavinu prava, kao i značaj usvajanja i implementacije standarda EU.

Ukazavši na rezultate koje je Crna Gora ostvarila u svim važnim oblastima, kako na polju unutrašnje, tako i spoljne politike, iskazana je spremnost za unapređenje partnerskih odnosa u svim oblastima.

Sagovornici su zaključili da se odnos Crne Gore i Republike Azerbejdžan zasniva na ostvarenim kvalitetnim rezultatima bilateralne saradnje, kao i na spremnosti obije države za dalje unapređenje partnerskih odnosa.

Predsjednik vrhovnog suda Republike Azerbejdžan ukazao je na bliskost pravosudnih sistema, kao i važnost poštovanja evropskih standarda, te čestitao Crnoj Gori ulazak u NATO.

Sastanku je prisustvovala i predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica.


Služba za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?