Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Marković čestitao zlato Kristini Rakočević

Potpredsjednik Vlade Crne Gore za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Duško Marković uputio je čestitku crnogorskoj atletičarki Kristini Rakočević, koja je osvojila zlatnu medalju na šampionatu svijeta u Poljskoj.

"Zlato, koje je krunisalo Vaš višegodišnji posvećen rad, uspjeh je kojim se ponosi cijela Crna Gora. Uvjeren sam da će evropska i svjetska atletska publika i ubuduće aplaudirati velikom crnogorskom sportskom talentu čiji će disk uvijek biti ispred drugih. Takođe, znam da ste primjer i uzor za Mojkovčane i mlade širom Crne Gore koji žele da idu Vašim putem uspjeha, a na državi ostaje obaveza da takva nastojanja snažnije podržava”.

Marković je u tom kontekstu zahvalio i Atletskom klubu Tara, Opštini Mojkovac, Atletskom savezu Crne Gore i Upravi za mlade i sport Crne Gore - koji su podržali talentovanu juniorsku šampionku.


KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE ZA
POLITIČKI SISTEM, UNUTRAŠNJU I VANJSKU POLITIKU
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?