Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković: Vlada svakodnevno radi na razvoju Sjevernog regiona

Objavljeno: 25.03.2017. 21:46 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Predsjednik Vlade Duško Marković položio je u subotu u Ravnoj Rijeci kamen temeljac za most Ravna rijeka - Jasikovac koji će biti dio trase puta ka budućem skijalištu na Cmiljači na bjelopoljskoj strani Bjelasice. Projekat koji uključuje skijalište na Cmiljači vrijedan je više od 23 miliona eura.

Tokom boravka u bejopoljskom kraju premijer je obišao i nekoliko vrijednih domaćina u Bistrici i Dobrakovu. Jedan od njih je Mirsad Miško Idrizović koji ima punosistemski ribnjak kapaciteta 100-120 tona ribe godišnje i mresilište kapaciteta do dva miliona komada riblje mlađi.

Premijer je tom prilikom rekao da je Vlada posvećena razvoju Sjevernog regiona i da svakodnevno radi na razvoju sjevera, uklanjanju prepreka i barijera za snažniji razvoj biznisa i otvaranje novih radnih mjesta kako bi mladi imali gdje da rade i da iz Sjevernog regiona mladi ne odlaze već da u njemu ostaju i u njega dolaze.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Fotografije: Premijer Duško Marković posjetio prigradsko naselje Bistrica (28.7 MB)

Fotografije: Premijer Duško Marković obilšao radove na lokaciji Bjelasica - Jasikovac (21.2 MB)

Fotografije: Premijer Duško Marković položio kamen temeljac za most Ravna rijeka - Jasikovac (64.0 MB)

 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?