Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković posjetio Međunarodni podgorički sajam knjiga

Objavljeno: 06.05.2017. 22:15 Autor: Služba za odnose s javnošću

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

 

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković posjetio je Međunarodni podgorički sajam knjiga.

Premijer je čestitao organizatoru i rekao da se uvjerio da je riječ o mjestu na kojem se promovišu izdavači iz Crne Gore i inostranstva i da Vlada podržava održavanje sajma.

„Vlada preko svojih resornih ministarstava – Ministarstva prosvjete i Ministarstva kulture – praktučno gradi partnerstvo sa Sajmom na obostrano zadovoljstvo“ – rekao je predsjednik Vlade.

Premijer je rekao da ga posebno raduje činjenica da sajam posjećuju mladi ljudi.

„Pitao sam organizatore sajma čim sam ušao: Da li ovdje ima mladih ljudi, da li Sajam posjećuju mladi ljudi? Rekli su mi: Da. I da je to zaista vidljivo. Što znači da je knjiga iznad onoga što su moderne tehnologije kojima su mladi ljudi privrženi. Biti u svijetu knjige i biti posvećen knjizi je očigledno bogatstvo i za mlade i za starije, a ovaj sajam daje puni doprinos toj vrsti vrijednosti u kulturi i u svakodnevnom životu“ – rekao je predsjednik Vlade Duško Marković nakon posjete Međunarodnom sajmu knjiga u Podgorici.

Fotografije: Predsjednik Marković posjetio Međunarodni podgorički sajam knjiga (130 MB)

   
  
    
Služba za odnose s javnošću
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?