Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar saobraćaja obišao trasu autoputa: Impozantno, ne sumnjamo da će radovi biti uspješni

Služba za odnose s javnošću Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković i izvršni direktor kompanije CRBC za Crnu Goru Hei Šićiang obišli su gradilište Autoputa Bar-Boljare – prioritetne dionice Smokovac-Uvač-Mateševo i tom prilikom izrazili zadovoljstvo tempom radova.

„Ovo je impozantno sve što smo vidjeli danas. Ni jednog trenutka ne sumnjamo da će radovi biti izvedeni po največim standardima građevinarstva i na zadovoljstvo građana“ – rekao je prilikom obilaska puta ministar Nurković.

Prioritetna dionica Smokovac-Uvač-Mateševo je počela da se gradi 11. maja 2015. godine, a ugovoreni rok za realizaciju Projekta je 48 mjeseci. Izvođač radova izvodi radove u skladu sa svojim Programom radova. Do sada je izdato 14 građevinskih dozvola za 14 pod-dionica od ukupno 19 pod-dionica za koje će biti izdate građevinske dozvole, a predata su još 3 zahtjeva za izdavanje građevinskih dozvola. Glavni projekti za preostale 2 pod-dionice su u završnoj fazi, što znači da je proces projektovanja u završnoj fazi i da će po njegovom okončanju biti stvoreni preduslovi da Izvođač radova izvodi radove na terenu duž čitave trase.

MINISTARSTVO SAOBRAĆAJA / SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

 
  
 
  
 
 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?