Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković čestitao predsjednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić stupanje na dužnost

Objavljeno: 30.06.2017. 21:17 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je predsjednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić stupanje na dužnost i poželio uspješno obavljanje ove odgovorne funkcije. 

“Prilika je da još jednom potvrdim spremnost da kroz intenzivan politički dijalog i valorizaciju značajnih potencijala za ekonomsku saradnju, naročito u oblasti privrede, turizma, infrastrukture i energetike, doprinesemo snaženju ukupnih međudržavnih veza, na obostrano zadovoljstvo”, navodi se u čestitki. 

Premijer je dodao da je siguran da bi ostvarenju ovog cilja važan podsticaj dala i zvanična posjeta Brnabić Crnoj Gori već na početku mandata, kao što je prva međunarodna posjeta predsjednika Markovića nakon preuzimanja dužnosti premijera Crne Gore bila upravo posjeta Republici Srbiji.

“Na temelju konstruktivnih i prijateljskih razgovora sa tadašnjim premijerom Vučićem i njegovim saradnicima, uvjeren sam da ćemo nastaviti zajednički rad na snaženju sveukupnih veza između naših država”, piše u čestitki.

Predsjednik je naveo i da vjeruje da će kroz nastavak saradnje i razmjenu iskustava na planu ispunjavanja obaveza iz evropske agende dati dalji zamajac političkoj stabilnosti i demokratskom napretku Regiona.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?