Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković razgovarao sa britanskim ministrom vanjskih poslova Borisom Džonsonom: Odlični odnosi CG i UK

Objavljeno: 13.07.2017. 02:59 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Služba za odnose s javnošću

Fotografije: TRST - WB6: Susret predsjednika Vlade Duška Markovića sa ministrom vanjskih poslova Ujedinjenog Kraljestva Borisom Džonsonom (15 MB)

Video: TRST - WB6: Susret predsjednika Vlade Duška Markovića sa ministrom vanjskih poslova Ujedinjenog Kraljestva Borisom Džonsonom - kadrovi

Predsjednik Vlade Duško Marković sastao se u Trstu tokom Samita Zapadno-balkanske šestorke sa ministrom vanjskih poslova Ujedinjenog Kraljevstva Borisom Džonsonom.

Odnosi Crne Gore i Ujedinjenog Kraljestva ocijenjeni su otvorenim i kvalitetnim pri čemu su sagovornici izrazili uvjerenje u dalje mogućnosti produbljavanja saradnje na svim poljima.

Predsjednik Marković se zahvalio Vladi Njenog Veličanstva na partnerskom odnosu sa Crnom Gorom i na povjerenju i iskrenoj i otvorenoj saradnji u neposrednoj prošlosti.

Ministar Džonson je rekao da njegova zemlja, bez obzira na činjenicu da napušta Evropsku uniju ostaje fokusirana na saradnju sa državama regiona Zapadnog Balkana i da izražava punu podršku integracionim procesima naše zemlje.

Predsjednik Marković i ministar Džonson su u izuzetno srdačnom razgovoru razmijenili mišljenja i o drugim temama od obostranog interesa.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?