Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković u Kolašinu: Građani Crne Gore čuvajte Crnu Goru i njen mir

Objavljeno: 13.07.2017. 22:05 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković položio je povodom Dana državnosti vijenac na spomenik-obilježje Partizansko groblje u Brezi kod Kolašina na svečanosti koju je organizovao Savez boraca i antifašista Crne Gore.

Premijer je tom prilikom u izjavi za javnost poručio građanima Crne Gore da su mir i stabilnoset najveći kapital čovjeka i porodice i vrijednost države.

„Veoma je važno da se i na ovaj dan i na svaki drugi dan obilježava i stavlna pečat na Crnu Goru i njenu državnost i da se na ovakav način okupljamo i šaljemo jasne slike savremene i moderne Crne Gore. Istovremeno to su i poruke generacijama koje dolaze da su mir i stabilnost najveći kapital koji čovjek i porodica mogu imati i najveća vrijednost koju država može baštiniti“ – rekao je predsjednik Vlade dodavši da je Crna Gora naučila lekcije istorije i da greške više neće ponavljati.

„Poruka današnja sa Breze je: Crnogorci, građani Crne Gore, čuvajte Crnu Goru, čuvajte njen mir, očuvajte stabilnost jer će vam to obezbijediti trajnu sigurnost i svaki prosperitet“ – poručio je predsjednik Vlade Duško Marković.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?