Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Informacija povodom požara na Crnogorskom primorju

Objavljeno: 20.07.2017. 18:39 Autor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma

Povodom požara koji su u poslednjih nekoliko dana pogodili obalno područje i unutrašnjost Crne Gore, Ministarstvo održivog razvoja i turizma obavještava turiste, turoperatore, turističke agencije, hotelijere i drugu zainteresovanu domaću i regionalnu javnost da je, po izvještajima koje smo dobili od Direktorata za vanredne situacije MUP-a Crne Gore, situacija na terenu stabilna i bezbjedna, da su požari lokalizovani i da su hoteli, objekti privatnog smještaja i drugi turistički objekti bezbjedni.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore zahvaljuju se nadležnim službama i dobrovoljcima, koji su uz međunarodnu pomoć uspjeli da stave požare pod kontrolom. Zahvaljujemo se i turistima koji su se zadesili u ugroženim područjima na njihovom razumijevanju i iskazanoj brizi. 

Zainteresovani turisti i turističke agencije sve informacije o trenutnom stanju požara mogu dobiti na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova – www.mup.gov.me ili pozivom na broj 112, a da prognozu vremenskih prilika mogu dobiti na sajtu Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju – www.meteo.co.me.

Dopis Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore sa informacijom o stanju na terenu dostupan je OVDJE .


Minstarstvo održivog razvoja i turizma


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?