Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Izmjena javnog poziva za davanje u zakup zemljišta - Glavni grad

Objavljeno: 28.07.2017. 14:44 Autor: MPRR

VLADA CRNE GORE

- Komisija za valorizaciju poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini -

 

 IZMJENA JAVNOG POZIVA ZA UČEŠĆE NA TENDERU ZA

DAVANJE U ZAKUP NEPOKRETNOSTI NA LOKACIJI

KO GOLUBOVCI I KO DINOŠA, GLAVNI GRAD PODGORICA

 

 1. U skladu sa uslovima JAVNOG POZIVA ZA UČEŠĆE NA TENDERU ZA DAVANJE U ZAKUP NEPOKRETNOSTI NA LOKACIJI KO GOLUBOVCI I KO DINOŠA, GLAVNI GRAD PODGORICA objavljenog dana 22. juna 2017. godine, kao i IZMJENI JAVNOG POZIVA ZA UČEŠĆE NA TENDERU ZA DAVANJE U ZAKUP NEPOKRETNOSTI NA LOKACIJI KO GOLUBOVCI I KO DINOŠA, GLAVNI GRAD PODGORICA objavljenoj dana 20. jula 2017. godine u dnevnom listu „Dnevne novine“, i na internet stranici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja (u daljem tekstu: „Javni poziv“), Komisija za valorizaciju poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini ovim putem obavještava zainteresovana lica o izmjeni Javnog poziva:

1.1.   Mijenja se rok za dostavljanje ponuda - Ponuda mora pristići najkasnije do 15.09.2017. godine do 13h (po lokalnom vremenu) na naznačenu adresu, bez obzira na koji način je pošiljka upućena.

Ostali elementi Javnog poziva ostaju nepromijenjeni.

 Za sva pitanja u vezi sa Javnim pozivom i njegovom izmjenom, zainteresovana lica mogu kontaktirati Komisiju na navedenu adresu:

 

Vlada Crne Gore

Komisija za valorizaciju poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini

Karađorđeva bb, Podgorica

Tel: +382 20 482 382

Fax: +382 20 482 364

E – mail: milan.lekovic@mpr.gov.me

Kontakt osoba: Milan Leković

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?