Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković: Pamtićemo Milana Šaranovića po neumornom aktivizmu, posvećenom radu i iskrenoj borbi za promociju i unapređenje ljudskih prava i sloboda

Objavljeno: 16.08.2017. 18:50 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković izrazio je saučešće povodom smrti predsjednika Skupštine Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore Milana Šaranovića.

„Koristim priliku da njegovoj porodici, prijateljima i kolegama, i cijelom građanskom društvu, u ime Vlade Crne Gore i u svoje ime, uputim izraze iskrenog saučešća. Vjerujem da ćemo gospodina Šaranovića svi u Crnoj Gori pamtiti po neumornom aktivizmu, posvećenom radu i iskrenoj borbi za promociju i unapređenje prava osoba s invaliditetom, ali i ljudskih prava i sloboda uopšte. Ostvareni rezultati i doprinos koji je pružio na ovom planu obavezuju nas da i u narednom periodu nastavimo putem reformi i sveukupnog napretka“ – stoji u telegramu saučešća predsjednika Vlade Duška Markovića upućenom izvršnoj direktorici Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore Marini Vujačić.

Molim Vas da riječi saosjećanja i saučešća prenesete porodici, kao i njegovim prijateljima i kolegama – zaključuje se u telegramu saučešća premijera Markovića.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?