Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer čestitao kadetskoj vaterpolo reprezentaciji: Za ponos ste svima u Crnoj Gori

Objavljeno: 18.09.2017. 14:38 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Povodom osvojenog prvog mjesta na Evropskom prvenstvu u vaterpolu za kadete, predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je reprezentativcima Crne Gore, selektoru, stručnom štabu i Vaterpolo i plivačkom i savezu.

„Trud i zalaganje koje ste pokazali u finalu, i ljubav prema svojoj zemlji tokom cijelog takmičenja na Malti, služe za ponos vašim porodicama, trenerima, i svima u Crnoj Gori.

Posebno raduje činjenica da svaki od vas igra za Tim, i zna da jedino Tim pobjeđuje! Zbog toga vjerujem da je ovo tek početak naše zlatne generacije vaterpolista.

Sportsko ljeto u kome su nas mladi košarkaši okitili srebrom, a vi zlatnim odličjem, najava je najboljih rezultata i sjajnih sportista. Vlada ostaje posvećena stvaranju još boljih uslova za trening i rad sa mlađim selekcijama, kako bi u Crnoj Gori i dalje stasavali vrhunski sportisti.“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?