Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković u Cirihu: Hotelska grupa Mevenpik zaintresovana za investicije u crnogorski turizam

Objavljeno: 18.09.2017. 20:20 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković razgovarao je danas u Cirihu sa predsjednikom i izvršnim direktorom hotelske grupe Mevenpik (Mövenpick) Olivijeom Šavijem (Olivier Chavy) o investicijama ove kompanije u crnogorski turizam.

Šavi je upoznao predsjednika Vlade Markovića sa namjerom Mevenpika da uvrsti Crnu Goru u mapu svojih turističkih destinacija, koja obuhvata dvadesetčetiri države širom svijeta, sa blizu 100 hotela pod brendom Mevenpik. Iskazao je zainteresovanost za hotele na crnogorskom primorju, ali takođe i u sjevernom dijelu Crne Gore, kao i za gradnju novog hotela na podgoričkom aerodromu, nakon njegove rekonstrukcije i proširenja kapaciteta.

Predsjednik Marković je iskazao punu spremnost Vlade da stvori sve pretpostavke da renomirani hotelski lanac, kao što je Mevenpik, proširi svoje poslovanje i na Crnu Goru. U tom pravcu dogovoren je nastavak komunikacije sa predstavnicima Mevenpika tokom njihove predstojeće posjete Crnoj Gori.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?