Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković razgovarao sa rukovodstvom Opštine Pljevlja: Imate perspektivu i razumijevanje Vlade

Objavljeno: 23.09.2017. 18:33 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Video: Predsjednik Vlade Duško Marković na sastanku sa rukovodstvom Opštine Pljevlja - kadrovi

Fotografije: Predsjednik Vlade Duško Marković na sastanku sa rukovodstvom Opštine Pljevlja (39.1 MB) 

Predsjednik Vlade Duško Marković sastao se u Pljevljima sa rukovodstvom Opštine na čelu sa predsjednikom Opštine Mirkom Đaćićem i predsjednikom Skupštine opštine Tarikom Gadžovićem.

Na sastanku kojem su prisustvovali i predstavnici pljevaljskih javnih preduzeća predsjednik Vlade je informisan o razvojnim projektima u opštini kao i o izazovima sa kojima se Pljevlja suočavaju.

Predsjednik Marković rekao je da Pljevlja imaju perspektivu i da će uvijek imati razumijevanje i predsjednika Vlade i Vlade u cjelini.

„Moramo stvoriti uslove da se u Pljevljima bolje i efikasnije valorizuju resursi i u energetici i u poljoprivredi i u turizmu“ – rekao je premijer Marković dodajući da od svake lokalne samouprave očekuje da kreira razvojne politike. Govoreći o Rudniku uglja i o Elektroprivredi Crne Gore Premijer je rekao da te dvije kompanije moraju predstavljati funkcionalnu cjelinu koja mora da podstiče razvoj i povećava razvojne šanse.

Na sastanku je izraženo zadovoljstvo činjenicom da lokalne vlasti Pljevalja uspješno realizuju projekte rekonstrukcije komunalne i lokalne infrastrukture.

Sastanku je prisustvovala i ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?