Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade primio rukovodstvo Opštine Rožaje: Razvoj Sjevernog regiona prioritet Vlade, zajedno raditi na konkretnim projektima

Objavljeno: 27.09.2017. 20:06 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Video: Sastanak predsjednika Vlade Duška Markovića sa rukovodstvom Rožaja - kadrovi

Predsjednik Vlade Duško Marković primio je rukovodstvo Rožaja – predsjednika Opštine Ejupa Nurkovića i predsjednika Skupštine opštine Huseina Kurtagića.

Čestitajući u ime Vlade i u svoje ime građanima Rožaja Dan opštine Premijer je podsjetio da je jedan od prioriteta Vlade razvoj Sjevernog regiona kao najvećeg resursa Crne Gore i ponovio spremnost Vlade da zajedno sa lokalnim samoupravama radi na konkretnim projektima koji doprinose unapređenju poslovnog ambijenta, povećanju zaposlenosti i podizanju standarda i kvaliteta života građana.

Informišući Predsjednika Vlade o aktuelnoj situaciji u Rožajama Rukovodstvo Opštine je iznijelo više konkretnih ideja usmjerenih na valorizaciji resursa i prevladavanje postojećih izazova. Predsjednik Opštine Rožaje ocijenio je, među ostalim, da bi otvaranje biznis zone moglo predstavljati značajan impuls za privlačenje investicija.

Zaključeno je da Vlada i resorna ministarstva zajedno sa rukovodstvom Rožaja kroz direktne kontakte u predstojećem periodu pronađu najbolja rješenja za konkretizaciju biznis ideja i prevladavanje postoječih izazova.

Sastanku je prirustvovao i sekretar za finansije Opštine Rožaje Armin Mujević.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?