Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Jom kipur: CG je primjer društva koje napreduje krupnim koracima na temeljima suživota, demokratije i dijaloga

Objavljeno: 28.09.2017. 18:42 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je Jevrejima u Crnoj Gori u ime Vlade i u svoje ime Jom kipur.

„Deset dana od proslave Roš Hašane, Jom kipur kao dan pomirenja podsjeća nas da praštanje i mir među ljudima predstavljaju osnov blagostanja u porodici i u cijeloj zajednici. Samo složno društvo garantuje prosperitet i samo na temelju zajedničkog interesa naša Država postaje uspješnija i naprednija. Vjerujem da će ovaj veliki praznik svojim porukama ohrabriti ljude svih vjera i nacija da doprinose njenom napretku u svim aspektima života“ – navodi se u čestitki premijera Duška Markovića upućenoj predsjedniku Jevrejske zajednice Crne Gore Jaši Alfandariju.

Poželjevši prvoj ličnosti Jevrejske zajednice Crne Gore dobro zdravlje i blagostanje predsjednik Vlade u čestitki konstatuje da je Crna Gora primjer društva koje na temeljima suživota, demokratije i dijaloga napreduje krupnim koracima ka najvišim civilizacijskim vrijednostima.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?