Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Sastanak Marković - Barozo: Crnogorske sveobuhvatne reforme mogu poslužiti za primjer i model drugima

Objavljeno: 20.10.2017. 20:56 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošću Vlade Crne GoreSlužba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
   
Predsjednik Vlade Duško Marković sastao se u petak na Svetom Stefanu sa bivšim premijerom Portugala i predsjednikom Evropske komisije Žozeom Manuelom Barozom.

Poželjevši dobrodošlicu Žozeu Manuelu Barozu i izrazivši zadovoljstvo što se vide u Crnoj Gori pogotovo povodom prestižnog događaja kakav je Global Citizen Forum 2017 premijer Marković je informisao bivšeg predsjednika Evropske komisije o rezultatima Vlade na vanjskom i unutrašnjem planu kao i o našim strateškim planovima koji se tiču investicija, reformi i integracija sa ciljem podizanja životnog standarda građana.

Žoze Manuel Barozo je čestitao predsjedniku Markoviću na kvalitetnim i sveobuhvatnim reformama i pogotovo na uspješnom procesu evropskih intergacija rekavši da, premda sada govori u svoje ime, nema nikakvih dilema da će naša zemlja biti naredna članica Evropske unije.

„Reforme koje je Crna Gora sprovela ne samo da su uspješne, već mogu poslužiti i kao primjer i model drugim zemljama“ – ocijenio je bivši predsjednik Evropske komisije.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
 
 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?