Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Potpredsjednik Simović razgovarao sa počasnim konzulima: nastavak našeg razvoja zavisi od spremnosti da iskoristimo potencijale

Objavljeno: 27.10.2017. 22:05 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

   
  
Potpredsjednik Vlade Crne Gore za ekonomsku politiku i finansijski sistem i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović ocijenio je da dalji ekonomski rast naše zemlje umnogome zavisi od naše spremnosti da iskoristimo potencijale koje imamo u sektorima turizma, saobraćaja, energetike i poljoprivrede.

Obraćajući se učesnicima Druge konferencije počasnih konzula Crne Gore, koju je organizovalo Ministarstvo vanjskih poslova, potpredsjednik Vlade je informisao naše počasne konzule da su prioritetnim infrastrukturnim projekatima u Crnoj Gori i u regionu Zapadnog Balkana angažovane međunarodne institucije i organizacije poput Svjetske banke, Međunarodnog investicionog fonda, Evropske investicione banke i Evropske banke za obnovu i razvoj što predstavlja dobar osnov za saradnju međunarodnih finansijskih institucija i organizcija, privatnih investitora i Vlade Crne Gore.

Potpredsjednik Simović se zahvalio počasnim konzulima na dosadašnjem radu i pozvao ih da na svim poljima nastave unapređenje odnosa Crne Gore i zemalja u kojima obavljaju misiju.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?