Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Reagovanje: Demokratska Crna Gora na prizeman i neukusan način pokušava da podmetne Vladi diskriminaciju građana

Objavljeno: 12.11.2017. 01:23 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Politička partija Demokratska Crna Gora iznijela je danas u stranačkom saopštenju tvrdnju da Vlada navodno diskriminiše građane.

Radi istinitog i cjelovitog informisanja javnosti iznosimo činjenice:

Izborom 41. Vlade Crne Gore premijer Duško Marković je uveo praksu dodjele finansijske pomoći porodicama koje dobiju trojke ili istovremeno više djece. Vlada je, u skladu sa tom praksom, dodijelila pomoć porodicama trojki Dragović iz Bijelog Polja i Jovanović iz Nikšića.

Demokratska Crna Gora je na sebi svojstven, prizeman i neukusan način pokušala da podmetne Vladi da diskriminiše građane po teritorijalnoj pripadnosti pozivajući se na porodicu sa Cetinja prećutavši da je riječ o porodici koja je dobila trojke prije početka mandata ove Vlade.

Vlada Crne Gore vodi sveobuhvatnu i odgovornu socijalnu politiku, posebno senzibilnu prema mladim roditeljima, uvjerena da simboličnim gestom podjele radosti istovremenog rođenja više djece u jednoj porodici izražava i artikuliše radost šire javnosti.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?