Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Cetinje: Počela izgradnja fudbalskog stadiona

Objavljeno: 17.11.2017. 22:14 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Fotografije: Polaganje kamena temeljca povodom početka gradnje fudbalskog stadiona (56.1 MB)

Video: Predsjednik Vlade Duško Marković na obilježavanju početka gradnje fudbalskog stadiona - kadrovi

Video: Obraćanje gradonačelnika Prijestonice Aleksandra Bogdanovića

Video: Obraćanje predsjednika Fudbalskog saveza CG Dejana Savićevića

Predsjednik Vlade Duško Marković, gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović i predsjednik FSCG Dejan Savićević, danas su obilježili početak izgradnje fudbalskog stadiona na Cetinju, vrijednog 8,79 miliona eura.

Izgradnja stadiona je predviđena uz kofinansiranje od strane Vlade Crne Gore, Prijestonice Cetinje i Fudbalskog saveza Crne Gore, pri čemu će Vlade snositi do 50 odsto toškova, dok će Prijestonica i Fudbalski savez finansirati drugu polovinu procijenjene vrijednosti.
   
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
  
Prijestonica Cetinje je, uz podršku Vlade Crne Gore i Fudbalskog saveza Crne Gore, otpočela aktivnosti na realizaciji projekta izgradnje fudbalskog stadiona na Cetinju. Usvojena je prostorno planska dokumentacija, riješeni su imovinsko pravni odnosi, urbanistička parcela je u potpunosti komunalno opremljena, te izrađena tehnička dokumentacija. Takođe, izdata je i građevinska dozvola od strane Ministarstva održivog razvoja i turizma, čime su se stekli uslovi za početak radova na izgradnji stadiona na Cetinju.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?