Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Dan opštine Danilovgrad: postignuti rezultati vrijedni su izuzetnog poštovanja, možete biti primjer drugima

Objavljeno: 08.12.2017. 23:21 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima Danilovgrada, odbornicima u Skupštini opštine i lokalnom rukovodstvu Dan opštine – 9. decembar.

„Dovoljno je razloga da sa zadovoljstvom proslavite ovogodišnji Dan opštine, jer su rezultati postignuti u minulom periodu vrijedni izuzetnog poštovanja. To je osnov i za optmistične vizije razvoja vašeg grada. Podatak da je u periodu 2012-2016. godine realizovano više od 70 miliona eura investicija, jasno govori o razvojnom zamahu danilovgradske opštine, koja je po stepenu razvijenosti iznad državnog prosjeka“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade upućenoj predsjedniku Opštine Danilovgrad Branislavu Đuranoviću i predsjedniku Skupštine opštine Miodragu Đuroviću.

Premijer u čestitki dalje navodi da se vrijedno radi na realizaciji objekata putne, komunalne i društvene infrastrukture, što sve zajedno predstavlja pouzdanu osnovu za unapređenje života i rada u opštini Danilovgrad.

„Put Manastir Ostrog – Ždrebaonik, stari put Danilovgrad – Upravna zgrada ZIKS-a, novi Bulevar i rekonstruisani gradski trgovi, samo su neki od realizovanih projekata koji ukazuju na preduzimljivost i posvećenost stvaranju boljeg života za građane Danilovgrada. Vlada Crne Gore kroz Kapitalni budžet za narednu godinu pružiće podršku novim razvojnim projektima od značaja za unapređenje života u vašem gradu. Danilovgrad je i opština privrednog ekonomskog prosperiteta koja i u tom pogledu može biti primjer drugima. Ohrabrujući je broj revitalizovanih i novih proizvodnih pogona“ – poručio je predsjednik Vlade u čestitki.

Premijer Duško Marković na kraju čestitke upućene čelnim ličnostima Danilovgrada navodi da je Dan opštine prilika da se sjetimo da je Danilovgrad mjesto bogate istorije, koju umni i mudri Bjelopavlići ponosno čuvaju kao dio ukupnog crnogorskog državnog nasljeđa.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?