Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Vlade Duško Marković otvorio u Nikšiću logistički centar kompanije NTC

Objavljeno: 17.12.2017. 20:11 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
 
    

Predsjednik Vlade Duško Marković svečano je u petak u Nikšiću, u prisustvu ličnosti iz poltičke, privredne, kulturne i javne sfere, otvorio logistički centar kompanije NTC.

Novi centar, površine 4.800 m² i kapacieta 7.000 paletnih mjesta uticaće na povećanje profita kompanije i otvaranje novih radnih mjesta.

Kompanija NTC d.o.o. posluje u sastavu Comp Comerc Grupe u kojoj još posluju: Sl Montenegro doo Nikšić, koja se bavi trgovinom, Vučje doo Nikšić čija su djelatnost turizam i ugostiteljstvo i proizvodnja peleta, Lighthouse of Montenegro d.o.o. H.Novi i Comp Comerc d.o.o. Nikšić koje seb nave turizmomi ugostiteljstvom, Onogošt school Nikšić čija je djelatnost obrazovanje i MMK Standard A.D. Nikšić koja se bavi keteringom.

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Kompanije u grupi zapošljavuju između 300 i 350 ljudi i ostvaruju između 15 i 20 miliona eura prihoda godišnje.

Grupa upravlja Ski centrom Vučje i hotelima Lighthouse u Igalu i Onogogošt u Nikšiću. U sastavu Grupe posluju i ugostiteljski objekti Pasend u Nikšiću i Herceg Novom, Forest u Nikšiću, Podgorici i Beogradu i Gradska kafana u Herceg Novom kao i Centar za obrazovanje odraslih „Onogošt school“.

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?