Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Božić: Milenijumska Crna Gora baštini civilizacijsku vrijednost suživota, sačuvajmo zajedništvo bez obzira na vjeru i naciju

Objavljeno: 24.12.2017. 20:22 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime vjernicima katoličke vjeroispovijesti u Crnoj Gori i najvišim crkvenim velikodostojnicma Katoličke crkve u našoj zemlji Božić poželjevši im ličnu i porodičnu sreću.

„Neka praznično nadahnuće ispuni domove svih vjernika plemenitim vrijednostima praštanja i prijateljstva. Da sa najbližima, porodicom, prijateljima i komšijama, sačuvamo ideju zajedništva, i da bez obzira na vjeru i naciju, obezbijedimo bolju budućnost za sve nas“ – stoji u čestitki predsjednika Markovića upućenoj Nadbiskupu Barskom Msgr. Roku Đonlešaju i Biskupu Kotorskom Msgr. Iliji Janjiću.

Premijer navodi dalje u čestitki da milenijumska Crna Gora počiva na temeljima suživota, multikulturalnosti i multikonfesionalnosti, i da smo, upravo baštineći te civilizacijske vrijednosti, uspjeli da izgradimo prosperitetnu državu, koja je članica NATO-a, i koja je na dinamičnom putu da postane članica Evropske unije.

„Uvjeren da ćemo vođeni vjerom i pravdom, nastaviti da gradimo društvo bogatijih i zadovoljnih građana, još jednom vam čestitam praznik sa željom da blagi dani u domove svih donesu dobro zdravlje i napredak“ – završava Božićnu čestitku predsjednik Vlade Duško Marković.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?