Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković prisustvovao svečanoj sjednici Senata UCG na kojoj su nagrađeni najbolji studenti i Institut za biologiju mora

Objavljeno: 28.12.2017. 21:20 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
  
   
                                             
Predsjednik Vlade Duško Marković prisustvovao je danas Svečanoj sjednici Senata Univerziteta Crne Gore, na kojoj su uručene nagrade najboljim studentima u protekloj godini kao i nagrada za doprinos u internacionalizaciji Univerziteta Crne Gore.

Rektor Univerziteta CG prof. dr Danilo Nikolić uručio je nagrade za 17 najboljih studenata, dok će još jednom studentu nagrada biti uručena naknadno, zbog spriječenosti da prisustvuje današnjoj ceremoniji. Rektor UCG je uručio i nagradu za doprinos u internacionalizaciji UCG dr Mirku Đuroviću, direktoru Instituta za biologiju mora.

Svečanoj sjednici, pored predsjednika Vlade Duška Markovića prisustvovali su i ministar prosvjete Damir Šehović, članovi Senata, Upravnog odbora, dekani i direktori univerzitetskih jedinica, kao i rukovodioci službi Univerziteta, studenti i njihovi roditelji.
                                   
                        
Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
                    
SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?