Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao građanima Novu godinu: stvorili smo pouzdan oslonac za optimizam, budimo zajedno posvećeni napretku Crne Gore

Objavljeno: 31.12.2017. 18:28 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
 
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima naše zemlje Novu godinu.

„U godini za nama, stvorili smo pouzdan oslonac da sa optimizmom dočekamo nastupajuću godinu, spremni da ekonomski i društveni razvoj u narednom periodu učinimo dobrom koje će osjetiti svaki pojedinac. Pored uspjeha na vanjsko-političkom planu, koji je krunisan članstvom Crne Gore u NATO-u, godinu iza nas obilježio je posvećeni rad Vlade na jačanju unutrašnje solidarnosti u pogledu temeljnih vrijednosti crnogorskog društva“ – poručio je predsjednik Vlade u novogodišnjoj čestitki.

Izrazivši uvjerenje da su političke razlike sve manje prepreka, i da već danas nadjačava svijest da živimo i stvaramo zajedno, a ne jedni pored drugih Premijer je izrazio želju da zajednički budemo posvećeni daljem sveukupnom napretku.

„U ime Vlade Crne Gore i u svoje ime čestitam vam Novu godinu, i želim dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću“ – poručio je premijer Duško Marković.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE




Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?