Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

Predsjednik Marković u Bijelom Polju: U 2017. godini smo napravili ozbiljne rezultate i stvorili dobru osnovu da crnogorska ekonomija raste i u 2018. godini

Predsjednik Marković u Bijelom Polju: U 2017. godini smo napravili ozbiljne rezultate i stvorili dobru osnovu da crnogorska ekonomija raste i u 2018. godini
Datum objave 03.01.2018 18:30 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Predsjednik Vlade Duško Marković je na kraju posjete Bijelom Polju povodom Dana opštine izjavio da je to je bila dobra prilika za sumiranje svega što je urađeno u 2017. godini ali i za dogovor kako da se u 2018. godini nastavi realizacija započetih projekata i stvore pretpostavke za nove.

„U 2017. godini smo napravili, rekao bih, ozbiljne rezultate, stvorili dobru osnovu da crnogorska ekonomija raste i u 2018. godini, da na taj način stvaramo prilike za naše građane, da otvaramo nova radna mjesta, posebno na sjeveru. Sjever je region u Crnoj Gori koji pruža velike mogućnosti za Crnu Goru i njenu ekonomiju, naravno i za građane sjevera i zbog toga sam ja vrlo često na sjeveru i zbog toga kada god dođem na sjever, pa i u opštinu Bijelo Polje, želim da govorim o projektima: onim projektima koje sprovodimo i onim koje želimo da realizujemo“, rekao je premijer.

„Tako smo danas u Negnjevu prisustvovali polaganju kamena temeljca za gradnju novog mosta koji treba da spoji dvije obale Lima, dva velika mjesta sa ogromnim brojem stanovnika, da olakšamo njihov život, da unaprijedimo infrastrukturu za đake toga prostora. Vidjeli ste da sam u Ravnoj Rijeci prisustvovao završetku gradnje mosta preko rijeke Ljuboviđe koji će biti veza magistrale sa budućim ski-centrom na Smiljači i sada ovdje pustio u rad novu malu hidroelektranu koja predstavlja jedan od projekata koji treba da kroz naše opredjeljenje, našu politiku obnovljivih izvora energije doprinosi energetskoj stabilnosti Crne Gore i, naravno, njenom ukupnom razvoju. Dakle u Bijelom Polju smo radili u 2017. puno, ali nastavljamo da radimo i u 2018. godini“, zaključio je premijer.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=yCwv94zkNJI