Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao Božić: Slavimo sa snagom zajedništva i pravednošću kao vrlinama crnogorskog društva

Objavljeno: 06.01.2018. 21:15 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Božić svim građanima koji ovaj veliki hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru.

„Božić i Blagi dani prilika su da se sa više pažnje okrenemo jedni drugima, praštajući i čineći dobra djela, dajući na taj način doprinos uzajamnom razumijevanju“ – stoji u čestitki predsjednika Vlade.

Premijer Duško Marković navodi u čestitki da vjeruje da kroz tačke koje nas spajaju istinski doprinosimo vjeri u ljude, a time i pravdi i dobročinstvu kao univerzalnim vrijednostima.

„Želim da nas predstojeći Blagi dani podstaknu da afirmišemo one vrijednosti u koje vjeruju pravoslavni vjernici, ali i svaki dobronamjerni građanin naše zemlje bez obzira na vjeru, jer u duhovnom biću Crne Gore leži ogroman društveni potencijal. U ime Vlade Crne Gore i svoje lično, građanima koji ovaj veliki praznik slave po Julijanskom kalendaru, želim da Božić dočekaju u krugu porodice, prijatelja i komšija, sa snagom zajedništva i pravednošću kao vrlinama crnogorskog društva“ – navodi se u božićnoj čestitki predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?