Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Premijer Marković na sastanku sa predstavnicima inspekcijskih organa: Borbu protiv sive ekonomije nastaviti nesmanjenim tempom

Premijer Marković na sastanku sa predstavnicima inspekcijskih organa: Borbu protiv sive ekonomije nastaviti nesmanjenim tempom
Datum objave 09.02.2018 15:14 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu Video Video Download Download


Služba za odnose s javnošću Služba za odnose s javnošću

 

Predsjednik Vlade Duško Marković održao je u petak redovni mjesečni sastanak sa predstavnicima inspekcijskih službi.

Na sastanku je ocijenjeno da je koordinacija inspekcijskih službi u prethodnoj godini dala odlične rezultate i da u ovoj godini treba nastaviti dosadašnje aktivnosti pri čemu treba dodatnu pažnju usmjeriti na rashodnu stranu budžeta.

Predstavnici uprava prezentirali su na sastanku najnovije podatke o preduzetim aktivnostima. Ocijenjeno je da prvi rezultati rada Komisije za suzbijanje sive ekonomije ulivaju ohrabrenje posebno kada je riječ o kontroli akcizne robe.

Zaključeno je da sve nadležne službe treba da vode aktivnosti nesmanjenim tempom kao i da treba preduzeti dodatne korake na poboljšanju normativnih i drugih pretpostavki za efikasnu borbu protiv sive ekonomije.

Sastanku su prisustvovali potpredsdjednici Vlade Milutin Simović i Zoran Pažin, ministri finansija, ekonomije i održivog razvoja i turizma Darko Radunović, Dragica Sekulić i Pavle Radulović kao i predstavnici Uprave za inspekcijske poslove, Poreske uprave i Uprave carina.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE