Мања слова Већа слова РСС

Питајте Владу

 

Пријава злоупотребе службених возила

 

Премијер Марковић на састанку са представницима инспекцијских органа: Борбу против сиве економије наставити несмањеним темпом

Премијер Марковић на састанку са представницима инспекцијских органа: Борбу против сиве економије наставити несмањеним темпом
Датум објаве 09.02.2018 15:14 | Аутор СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Испис Штампај страницу Видео Видео Доwнлоад Доwнлоад


Служба за односе с јавношћу Служба за односе с јавношћу

 

Предсједник Владе Душко Марковић одржао је у петак редовни мјесечни састанак са представницима инспекцијских служби.

На састанку је оцијењено да је координација инспекцијских служби у претходној години дала одличне резултате и да у овој години треба наставити досадашње активности при чему треба додатну пажњу усмјерити на расходну страну буџета.

Представници управа презентирали су на састанку најновије податке о предузетим активностима. Оцијењено је да први резултати рада Комисије за сузбијање сиве економије уливају охрабрење посебно када је ријеч о контроли акцизне робе.

Закључено је да све надлежне службе треба да воде активности несмањеним темпом као и да треба предузети додатне кораке на побољшању нормативних и других претпоставки за ефикасну борбу против сиве економије.

Састанку су присуствовали потпредсдједници Владе Милутин Симовић и Зоран Пажин, министри финансија, економије и одрживог развоја и туризма Дарко Радуновић, Драгица Секулић и Павле Радуловић као и представници Управе за инспекцијске послове, Пореске управе и Управе царина.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ