Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković izrazio saučešće SUBNOR-u i porodici prof. dr Ljubomira Sekulića

Objavljeno: 16.02.2018. 23:40 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednijk Vlade Duško Marković izrazio je u ime Vlade i u svoje ime najdublje saučešće Savezu udruženja boraca Narodno-oslobodilačkog rata i antifašista Crne Gore i porodici danas preminulog prof. dr Ljubomira Sekulića, počasnog predsjednika Saveza.

„Nažalost, danas na vječni počinak odlazi još jedan iz plejade zaslužnih, istaknutih učesnika NOR-a koji su krčili put slobodi i državnom dostojanstvu Crne Gore. Ljubomir Sekulić je čitav svoj život posvetio slobodi i prosperitetu crnogorskog društva. Pripadao je narodnooslobodilačkom pokretu od samog početka, i posebno kao borac NOR-a, doprinio današnjoj reputaciji nezavisne i evroatlantske Crne Gore. Obavljajući odgovorne političke i državne dužnosti, kao i one naučne, dao je značajan doprinos sazrijevanju društva i institucija, zasluživši time naše neprolazno poštovanje“ – navodi se u telegramu saučešća predsjednika Vlade.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?