Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Intervju potpredsjednika Simovića na Televiziji Pljevlja

Objavljeno: 27.03.2018. 16:34 Autor: MPRR

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović na kraju dvodnevne radne posjete Pljevljima dao je intervju za Televiziju Pljevlja.

U intervjuu koji je napravljen na terenu, na domaćinstvu poljoprivrednog proizvođača Dragomira Petrovića na Kosanici, potpredsjednik Simović je sumirao utiske posjete ovoj opštini.

Podsjećamo da je tokom dva dana boravka u Pljevljima, Simović imao sadržajnu agendu. Razgovarao je sa rukovodstvom lokalne uprave, posjetio kompanije Rudnik uglja, Termoelektranu, Vektru Jakić, kao  i Upravu za šume. Drugi dan posjete bio je posvećen poljoprivredi, pri čemu je pljevaljskim poljoprivrednicima potpredsjednik Simović uručio rješenja o dodjeli podrške za nabavku mehanizacije, prisustvovao prezentaciji IPARD javnog poziva za podršku, i obišao nekoliko poljoprivrednih preduzeća i gazdinstava.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?