Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao Uskrs: Samo na vrlinama zajedništva i razumijevanja možemo graditi bolju zajednicu

Objavljeno: 31.03.2018. 15:32 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Služba za odnose s javnošćuPredsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade Crne Gore i svoje lično Uskrs najvišim velikodostojnicima i vjernicima Katoličke crkve u Crnoj Gori poželjevši im dobro zdravlje i sreću.

„Neka Uskrs i njegova poruka pobjede života nad smrću – u domove vjernika unesu radost i osnaže sklad među najbližima, prijateljima i komšijama. Vjera je simbol zajedništva i razumijevanja, i samo sa tim vrlinama možemo graditi bolju zajednicu za sve ljude, bez obzira na naciju i opredjeljenje. A upravo na temeljima suživota i tolerancije, Crnu Goru smo izgradili kao evroatlantsku i demokratsku. Jednako tako i danas, posvećeno i predano, radimo na unapređenju kvaliteta života svakog pojedinca, da bi se u Crnoj Gori živjelo standardom koji će dostizati evropski“ – stoji u uskršnjoj čestitki predsjednika Vlade upućenoj Nadbiskupu Barskom msgr. Roku Đonlešaju i Biskupu Kotorskom msgr. Iliji Janjiću.

Premijer Duško Marković u čestitki navodi da su praznični trenuci i prilika da slavimo život i osnažimo vjeru u dane koji su ispred nas.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?