Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković primio izvršnog direktora Porto Montenegra: Puna podrška razvojnim projektima i planovima našeg najprestižnijeg turističkog brenda

Objavljeno: 03.04.2018. 20:26 Autor: Služba za odnose s javnošću
Sluzba za odnose s javnoscu Sluzba za odnose s javnoscu
Predsjednik Vlade Duško Marković primio je u utorak izvršnog direktora Porto Montenegra Dejvida Margasona (David) i u potpunosti podržao razvojne planove i projekte ovog našeg najprestižnijeg turističkog brenda.

Na sastanku su Premijeru prezentirani razvojni planovi i projekti Porto Montenegra za ovu godinu i naredne godine koji uključuju gradnju površina za sportove, supermarketa, prostora za organizovanje velikih sportskih i muzičkih manifestacija, produžavanje glavne promenade, gradnju više smještajnih i ugostiteljskih objekata i drugo što će sve doprinijeti daljem unapređenju ponude Porto Montenegra i otvaranju novih radnih mjesta.

Izvršni direktor Porto Montenegra je informisao predsjednika Vlade o odličnoj prodaji turističkih kapaciteta ovog rizorta kao i o spremnosti na investicije koje podrazumijevaju i korišćenje zaleđa Porto Montenegra.

Predsjednik Vlade je pozdravio ambiciozne razvojne planove Porto Montenegra istakavši da dalje unapređenje ovog rizorta smatra jednim od najznačajnijih projekata za razvoj Crne Gore u cjelini. „Ovo je projekat koji je mijenjao i dalje mijenja Crnu Goru i pomaže izlazak iz palanačke folozofije i bolje razmijevanje toga šta sve u našoj zemlji može da se pretvori u novu vrijednost na dobrobit građana“ – rekao je predsjednik Vlade.

Premijer Marković i direktor Margason su se saglasili da je što hitnija valorizacija brodogradilišta u Bijeloj presudna za kompletiranje ponude Porto Montenegra tim prije što već postoji interesovanje za remont 50-60 megajahti godišnje. Direktor Porto Montenegra je tom prilikom rekao da je cilj zapošljavanje nekadašnjih iskusnih stručnjaka Brodogradilišta.

Sastanku je prisustvovao i Predrag Leković, direktor u Porto Montenegru zadužen za odnose sa Vladom.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?